کتاب آداب طعام که دارای 2 فصل می باشد,با تألیف فرید نجف نیا در سال 1394 توسط انتشارات اسوه در 1000 نسخه به چاپ رسید.این کتاب که جلد پنجم از مجموعه ی 5 جلدی سبک زندگی می باشد,به مسائل آداب طعام می پردازد و شامل فصل های زیر می باشد:

فصل اول که آداب خوردن و آشامیدن نام دارد,شامل مطالبی از جمله:آداب غذا خوردن,اخلاق فردی,بدگویی از غذا ممنوع,اجتماع برای صرف غذا,عدم اسراف,توجه به فقرا,دستورهای بهداشتی غذا خوردن,وعده های غذا,خطر پرخوری و... می باشد.

فصل دوم که به لقمه حلال و حرام و آثار آن می پردازد,شامل مطالبی از جمله:لقمه,لقمه حلال,اثر لقمه حلال,اثر لقمه حرام,اثر فردی لقمه حرام,اثر اجتماعی لقمه حرام,غذای شبهه ناک و.... می باشد.

افزودن دیدگاه جدید

Filtered HTML

  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA ی تصویری

برنامه های آینده:

    پرسش و پاسخ

    آخرین پیام های پاسخ داده شده:

    صفحه‌ها

    مقالات